FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  continuarea filmului :princess ja myung go

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  continuarea filmului :princess ja myung go

  Mesaj  michelle la data de Lun Ian 30, 2012 4:05 am

  Princess Ja Myung Go este un serial istoric produs de Sbs in anul 2009 si are 39 de episoade. Actiunea serialului se petrece in timpul domniei lui Muhyul in regatul Goguryeo si care isi doreste cucerirea regatului vecin Nangnang. Regatul Nangnang isi tragea deasemeni originile din anticul Joseon si care detinea foarte multe terenuri fertile.

  Personajele principale ale acestui serial sunt printesa Ja Myung Go din Nangnang si printul Hodong din Goguryeo care este fiul lui Muhyul cu printesa Yeon din Buyeo. Povestea serialului incepe in Nangnang unde in aceeasi zi se nasc printesele Ja Myung si Ra Hee din acelasi tata dar din mame diferite. Un oracol avertizeaza ca una dintre ele va deveni salvatorul natiunii iar cealalta va duce la distrugerea ei. Cu scopul de a evita aceasta nenorocire se hotaraste uciderea celor 2 printese.

  Dar folosindu-se de puterea ei Wang Ja Shir cea de a doua sotie a regelui Nangnang reuseste sa o salveze pe fiica ei Ra Hee stabilind ca aceasta este salvatoarea in timp ce Ja Myung este cea care va aduce dezastrul. Ja Myung este aproape asasinata de Wang Ja Shi dar scapa miraculos fiind gasita si crescuta de o trupa de circ din provincia Shandong.

  Peste ani ea doreste sa isi afle adevarata identitate si in acest timp il intalneste pe printul Hodong din Goguryeo de care se indragosteste.Printul Hodong se afla intr-o situatie dificila cu foarte multi dusmani interni care nu il doreau mostenitor la tron. Tatal sau,regele Muhyul pentru ai creste puterea fiului sau ii cere sa cucereasca Nangnang.

  Descoperindu-si adevarata identitate Ja Myung se intoarce in Nangnang dar provoaca conflicte cu privire la dreptul la tron.Pentru ai salva viata mama ei o numeste pe Ja Myung preoteasa sanctuarului. Ja Myung inventeaza sistemul Ja Myung Gogak(o toba mistica care suna de la sine in momentul in care dusmanii invadau tara).Ea conduce si transforma armata Nangnang intr-o armata invincibila.

  Ja Myung Go devine nervoasa cand printul Hodong se casatoreste cu sora ei Ra Hee. Printul Hodong o manipuleaza pe Ra Hee( care era si ea indragostita de print) si o face pe aceasta sa distruga sistemul de avertizare Ja Myung Gogak cu scopul de a intari pozitia lui politica ca print al Goguryeo.

  Ra Hee este nevoita sa o omoare pe sora ei Ja Myung dar dindu-si seama ce-a facut se sinucide.Ja Myung este salvata si lupta apoi pentru salvarea natiunii ei si in cele din urma il rapune cu sabia pe printul Hodong de care era indragostita.

  In rolul lui Ja Myung Go joaca actrita Jung Ryu Won.
  Kang Soo Han in rolul copilului Hodong
  Yeo Jin Goo in rolul adolescentului Hodong
  Moon Sung Geun in rolul regelui Daemusin (Muhyul)
  Kim Sung Ryung in rolul lui Mo Ha So (mama lui Ja Myung)
  Hong Yo Seob in rolul lui Chae Ri (tatal lui Ja Myung si Ra Hee)
  Lee Mi Sook in rolul lui Wang Ja Shir (mama lui Ra Hee)
  Lee Joo Hyun in rolul lui Wang Hol
  Yeo Wook Hwan in rolul lui Il Poom
  Yoon Chan in rolul copilului Il Poom
  Park Hyo Joo in rolul lui Chi Sol
  Sung Hyun Ah in rolul lui Song Maesolsoo
  Kim Ga Yun in rolul lui Yeo Rang (matusa lui Hodong)
  Lee Han Wie in rolul lui Woonaru
  Ji Sung Won in rolul lui Dong Go Bi
  Go Soo Hee in rolul lui Mo Young Hae
  Jo Mi Ryung in rolul lui Mi Chu
  Kang Ye Sol in rolul lui So So
  Lee Won Jong in rolul lui Cha Cha Song
  Na Han Il in rolul lui Wang Geng
  Park Jung Woo in rolul lui Chu Bal So
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Re: continuarea filmului :princess ja myung go

  Mesaj  michelle la data de Lun Apr 02, 2012 7:53 am


   Acum este: Dum Iun 24, 2018 12:10 am