FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 27

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 27

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Ian 04, 2012 9:48 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 27

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Joi Apr 26, 2012 5:56 am

  După întâlnirea cu Eun Go, Generalul nu ştie ce să mai înţeleagă. ***ând află răspunsurile de la fraţii de cruce. Lupta pentru putere şi obţinerea încrederii Regelui este mult mai amplă decât îşi poate imagina, iar Consoarta Regală este un pion important. Gye Baek simte însă că mai este şi altceva şi că de fapt există şi o dorinţă de răzbunare. Heung Su însă este mai categoric şi nu ezită să o compare pe Consoarta Regală cu Sa Taek Bi şi, deşi are dreptate, Gye Baek nu poate să creadă. Cei trei fraţi de cruce fac eforturi pentru ca totuşi la vot Chun Chu să nu fie ucis. Într-un final nobilii preferă să se abţină şi puţini sunt cei care optează pentru viaţă sau moarte. În final câştigă cei carte îl vor în viaţă, iar Uija este din nou de nestăpânit şi e decis să nu accepte votul. Vrea cu orice preţ moartea reprezentantului Silla. Eun Go este şi ea revoltată de rezultatul votului.  Uija ar dori dizolvarea Consiliului pentru că i se pare că deja Gye Baek îi controlează pe nobili, iar Eun Go îi întăreşte decizia. Mai mult, îi spune că trebuie ucis cu orice preţ Kim Chun Chu şi este decisă să-l sprijine prin modalităţile specifice ei. Deşi Gye Baek se bucură de reuşită, Heung Su este sigur că Regele şi Consoarta Regală nu vor renunţa atât de uşor şi îşi vor atinge obiectivul. Între timp, Eun Go decide să-l otrăvească încet şi sigur pe prinţul Silla. Şi planul este la un pas să le reuşească. Doar că Cho Yeong şi Gye Baek descoperă fumul otrăvitor şi aduc medicul la reşedinţa acestuia îndepărtând otrava. Generalul ştie că vinovata este Consoarta Regală şi îi spune direct. E decis ca să facă totul pentru ţară şi nu pentru dorinţele ei meschine. După mult timp, nu o mai recunoaşte şi îi spune direct. Între cei doi foşti iubiţi se crează o distanţă care părea imposibilă. Prin acţiunile lui, Gye Baek îşi atrage şi ura lui Uija care o suspectează şi pe soţia lui că îl trădează. Vorbe vechi reies la suprafaţă ca nişte resentimente, iar Regele e decis să nu mai aibă încredere în nimeni aşa cum îl sfătuise cândva mama lui.


  Între timp, Kim Chun Chu este eliberat cu ajutorul lui Mun Geun, devenit acum cetăţean Silla, care vine personal cu un grup de ucigaşi şi îşi eliberează stăpânul. Gye Baek este primul considerat responsabil de asta şi trimis să-l readucă în Baekje pe Chun Chu. După foarte mult timp cei doi fraţi se reîntâlnesc. Gye Baek este afectat de vederea lui şi refuză să-l ucidă, chiar dacă are posibilitatea. La puţin timp se produce şi mult aşteptata revedere dintre Lupul Singuratic şi Kim Yu Shin, cei doi mari Generali care deja influenţau istoria ţării lor. Însă Generalul Silla era însoţit de o armată numeroasă şi dornic să arate că are cu ce să recupereze fiecare oraş pierdut cândva în favoarea lui Gye Baek. Din păcate, Mun Geun devenise şi el din frate un duşman.

  Întors în Palat, Gye Baek este obligat să asculte şi acuzaţiile lui Uija care nu crede în existenţa unei armate atât de puternice a Silla pe teritoriul de la graniţă al Baekje. ***ând însă află că oraşele cucerite de General încep să cadă unul câte unul în mâna lui Kim Yu Shin care acum beneficia de întăriri importante. Până şi oraşul Gajam este la un pas de a fi cucerit, iar Regele concluzionează că atât prin prezenţa cât şi prin absenţa lui în capitală Gye Baek este o problemă.


  Generalul este decis să atace Daeha, un oraş din Silla, şi nu să apere un oraş cândva cucerit. De data asta Uija este de acord cu planul lui Gye Baek, la sugestia Consoartei Regale, şi va conduce el însuşi armata în acest război. Kim Chun Chu simte că Baekje va ataca Daeha şi se întâlneşte cu fiica şi ginerele său pe care îl roagă să fie foarte precaut şi pregătit să facă totul pentru apărarea cetăţii. Îi cere însă atenţie în relaţia cu Uija şi Gye Baek. Fiica însă se comportă de parcă nu şi-ar mai revedea tatăl. Uija se comportă prostesc cu Gye Baek chiar şi în drum spre câmpul de luptă readucând în atenţie zilele când ar fi avut posibilitatea să-l ucidă şi să rămână cu Eun Go. Teama îşi pune stăpânire pe inima fiicei lui Chun Chu când află că în ***ând vor fi atacaţi.
  În Palatul din Baekje, Consoarta Regală o ameninţă indirect pe Regină că familia ei ar putea suferi în ***ând. Eun Go e preocupată să rezolve problema succesiunii la tron folosindu-se de intrigi de îndată ce războiul se va încheia. Unchiul ei o sfătuieşte să meargă în cetatea Gajam pentru a arăta susţinere Regelui. Pe front însă, Baekje nu reuşeşte să răzbată rezistenţa armatei Silla. Pierderile sunt tot mai mari şi după trei zile de luptă, Uija decide să nu-l mai lase pe Gye Baek la conducerea avangardei. Heung Su îşi infiltrează oamenii în tabăra Silla şi reuşeşte să obţină informaţii importante pentru luptă.  Deşi Heung Su spera ca astfel să-l ajute pe fratele său în îndeplinirea visului, Regele insistă ca Gye Baek să nu conducă decât întăririle. E o modalitate de a-l lăsa în spate pe omul care ar fi putut să devină acum eroul Baekje. Nimeni nu mai înţelege nimic, dar Generalul reuşeşte să-şi menţină aparent încrederea în faţa unei astfel de decizii. Mai mult, nu îşi arată nemulţumirea nici când îşi face apariţia Consoarta Regală şi o primeşte prietenesc. Heung Su nu ezită să o compare în continuare cu Sa Taek Bi în acţiunile sale. Gye Baek îi povesteşte ultima discuţie şi Heung Su este la un pas să dezvăluie ce s-a întâmplat pe câmpul de luptă. Suntem însă pe câmpul de luptă şi alte probleme apar. Uija este decis să-i ucidă pe toţi soldaţii Silla, dar şi pe lordul oraşului şi soţia acestuia, adică pe ginerele şi fiica lui Khun Chu. Asta deşi Generalul ce cucerise cetatea le promisese tuturor că îi va salva dacă se predau. Uija se comportă dur şi dictatorial şi e decis să mergă până la capăt. Gye Baek îşi face apariţia în cetate şi îi cere Regelui să se răzgândească în faţa tuturor. Înfruntarea dintre cei doi este acum vizibilă pentru toţi şi Generalul este pus în situaţia de a-i ucide personal. Gye Baek decide însă să încalce ordinul Regelui său…

   Acum este: Dum Apr 22, 2018 7:08 am