FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 24

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 24

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Ian 04, 2012 9:47 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 24

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Joi Apr 26, 2012 5:53 am

  În noaptea pe care ar fi trebuit să o petreacă alături de Concubina Regală Uija se retrage în băutură şi inevitabil este ţinta ironiilor Prinţesei Moştenitoare care îi atrage atenţia că fericirea noii soţii este de scurtă durată. Tristă şi parcă având regrete târzii, Eun Go părăseşte camera şi îl vizitează pe Gye Baek. Prinţul observă dispariţia soţiei sale. Noua concubină îşi petrece noaptea alături de omul pe care îl iubea realizând că de fapt acesta suferea mai mult decât îşi închipuia. Îi transmite acestuia mesajul că deşi acum l-a lăsat pentru Baekje va veni o zi când drumurile lor se vor reîntâlni. Pentru acea zi trebuie să aibă răbdare. După o noapte în care dragostea s-a împlinit în sfârşit, dimineaţa îi aduce pe amândoi în cruda realitate, despărţiţi şi începând o nouă viaţă. Eun Go revine alături de Uija şi va trebui să continue să fie tare şi mai ales fidelă. Încă o dată, Prinţesa Moştenitoare veghează la uşa soţului ei ascultând.  Gye Baek revine în satul unde speră să-şi găsească liniştea, dar după două luni îl găsim parcă blocat în durere, incapabil să-şi continue viaţa. Este greu şi pentru fraţii lui de sânge care speră să-şi revină cât mai repede pentru că ţara are nevoie de un luptător. Între timp, pentru Eun Go reîncep problemele.Prinţesa află că domniţa era des vizitată de soţul ei şi în plus lua leacuri pentru a rămâne însărcinată. Îi transmite asta Regelui şi medicul care a anunţat sarcina este supus unui interogatoriu dur. Acesta spune că vinovat este chiar Uija şi Eun Go ajunge din nou în închisoare. Prinţul Moştenitor îi cere tatălui său să îşi piardă statutul, dar să-i dea posibilitatea domniţei să trăiască. Din nou îi reproşează pierderea mamei sale. Este momentul în care Regele enervat face o nouă criză şi starea lui de sănătate se înrăutăţeşte. Nu îşi mai înţelege fiul care este gata să-şi abandoneze ţara pentru o femeie.  Blocat în suferinţă, Gye Baek primeşte o nouă lovitură şi revine în Palat decis să o elibereze pe Eun Go. Generalul o revede şi nu poate să-şi ascundă nici de data asta sentimentele, chiar dacă Uija asistă la tot. Însă domniţa e puternică şi încearcă să-l îndepărteze de ea pentru că este acum soţia Prinţului. Îi cere să o uite, să o lase, dar Gye Baek e decis să plece cu ea orice s-ar întâmpla şi Eun Go pare să-şi asculte inima. Însă Uija îi promite că va găsi o cale de a o salva. Domniţa leşină şi medicul regal anunţă o sarcină reală spre surprinderea lui Uija şi mai ales a lui Gye Baek care înţelege că este momentul să plece departe de palat. Îşi lasă în urmă prietenii şi femeia iubită având în suflet propria fericire.

  Anii trec şi îl regăsim pe Mok Gae pregătit să omoare soldaţi adverşi chiar dacă aceştia doresc să se predea. Gye Baek este însă Generalul cel respectat care îşi ţine întotdeauna cuvântul şi nu este de acord cu uciderea unor oameni ce i-ar putea fi de folos. Alături de el sunt Dae Su, Young Su şi fosta servitoare a domniţei. Pe Uija îl regăsim pierzându-şi timpul la pescuit alături de servitorul său. Este acum Rege şi pentru prima dată după mulţi ani îl aşteaptă pe Gye Baek. Cu o promisiune însă, doar el este stăpânul de drept al Baekje. De pe scaunul său de Rege este nevoit să asculte faptele măreţe ale Generalului care a cucerit 39 de oraşe în doar cinci zile. Dar în dorinţa de putere nu reuşeşte să vadă realizările supusului său. Până şi între Heung Su şi Cheung Seung apar discuţii pentru că amândoi sunt conştienţi de gelozia regelui şi de problemele pe care le poate avea Generalul, dar amândoi şi-ar dori ca acesta să fie protejat. Heung Su este nemulţumit că reformele pe care şi le-au propus nu sunt puse în practică. Aflăm că au trecut şapte ani şi Gye Baek este deja respectat de duşmanii din ţările vecine. Până şi Eun Go se teme că Generalul va avea de suferit din cauza soţului său.


  Regina şi Concubina Regală se întâlnesc în drum spre Palatul Regelui Uija, amândouă având lângă ele fii iubiţi, dar care nu sunt lăsaţi să fie prieteni. Sentimentele de ură dintre cele două se pot observa uşor din atitudinea şi vorbele pe care şi le spun. Eun Go e încrezătoare şi la fel de dură cum era cândva Sa Taek Bi. Pentru a-i putea face viaţa uşoară lui Gye Baek, în faţa geloziei tot mai evidente a lui Uija, cei doi fraţi de sânge şi Eun Go îl conving pe rege să meargă personal pentru a-l felicita şi să conducă el personal războiul împotriva celui de-al patruzecelea oraş. Astfel, gloria ar fi a lui, iar duşmanii şi poporul l-ar aprecia pe el. Între timp, Gye Baek îşi petrece încă o zi plănuind cu grijă un atac. Află despre vizita Regelui şi trebuie să amâne planul. Pentru prima dată i se închină ca unui Rege lui şi femeii pe care a iubit-o atât de mult. Au trecut şapte ani grei, în care s-au îndepărtat unii de alţii, fiecare având alt drum. Regele se aşează la masă, dar ofiţerii nu iau loc până ce generalul nu o face primul. Mai mult Dae Su şi Yeong Su refuză vinul regelui pentru a-şi ţine promisiunea în faţa şefului. Regele Uija este surprins de disciplina soldaţilor şi de devotamentul pe care îl au faţă de Gye Baek, dar şi mai gelos. Este ironic când spune că este impresionat de asta, în timp de Generalul continuă să nu schiţeze nici un gest.

  Într-o amintire a actualului Rege, îl regăsim pe tatăl său tăcut şi bolnav spunându-i adevăruri valabile acum. Regele Mu îi evidenţiase că îşi dă seama că Gye Baek nu mai este ca un frate pentru el, că ştie că i-a furat iubita, dar şi despre sentimentele sale reale de vină şi invidie pe care le nutrea pentru vfratele de sânge. Văzuse deja în Gye Baek un potenţial rege, iar Mu îi sugerase lui Uija să rezolve problema supremaţiei lui într-un mod rapid, cum numai un adevărat monarh o poate face. Fusese de fapt ultima discuţie a regelui cu fiul şi succesorul său. Şi momentul în care Uija ar fi trebuit să decidă cine este adevăratul stăpân.

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:15 am