FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 18

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 18

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Ian 04, 2012 9:43 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 18

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Apr 16, 2012 3:51 am

  Eun Go scapă de potenţialele acuzaţii datorită lui Gye Baek care îşi face apariţia şi îl ucide pe reprezentantul Wi Je chiar în faţa Reginei spunând că era pe cale să se întâmple o nenorocire. Tatăl Reginei devine şi mai suspicios în ceea ce o priveşte pe Eun Go. Sa Taek Bi află despre acţiunile fiului său şi înţelegerea secretă cu trimisul Tang. Gyo Gi este cercetat şi de tatăl său care îşi aruncă fiul în închisoare. Regina realizează că neexperimentatului Prinţ i s-a întins o capcană şi există riscul ca acesta să nu scape de data asta. Faptul că s-a autoproclamat Rege este cea mai gravă acuzaţie. Regele Mu decide să nu-l ucidă, dar îi ia statutul de Prinţ al ţării repunându-l în drepturi pe Uija. Regretând sincer greşeala făcută, fiul îşi roagă mamă să-l ajute. Statutul de om de rând este o pedeapsă grea pentru el. Regina e pregătită să contraatace mutarea Regelui.


  Uija este anunţat că trebuie să se reîntoarcă la Palat, dar este conştient că familia Sa Taek va reacţiona ***ând. Îşi mobilizează cărturarii fideli pentru a veni în sprijinul Regelui. Prinţul decide să nu fie de acord pentru moment cu dorinţa Regelui de a reveni la Palat. Mun Geun e îngrijorat de întorsătura pe care au luat-o evenimentele, dar are încredere în Regină că va salva situaţia. Familia Sa Taek îi convoacă pe toţi nobilii fideli. După mai multe discuţii cu toţii sunt de acord că tronul trebuie uzurpat, Gyo Gi trebuie să urce pe tron, iar Regina să devină Regent. Gye Baek află şi decide să facă tot ceea ce poate pentru a-l proteja pe Rege, dar se teme şi mai mult pentru Eun Go. Sa Taek Bi e decisă ca la nevoie să-şi ucidă soţul.

  Domniţa este descoperită de şeful Wi Je şi este judecată de Primul Ministru care o torturează pentru că refuză să vorbească. Gye Baek suferă văzând-o plină de sânge şi, deşi îi este greu, trebuie să se prefacă că nu o cunoaşte. Eun Go îi mărturiseşte Reginei cine este de fapt, de ce a devenit spion şi totuşi nu a putut să o ucidă, chiar dacă a avut atâtea şanse. Sunt vorbe pline de durere şi ură, strigăte ale unei răzbunări nefinalizate. Domniţa suferă şi reuşeşte printre cuvinte să-i transmită lui Gye Baek mesajul că Regele ar putea fi ucis.


  Familia domniţei este acum ţinta oamenilor Reginei, dar bunica ei acceptă să se sacrifice pentru a-şi salva oamenii. Nici ea nu regretă nimic şi vrea ca în ultimele clipe ale vieţii să-i spună Reginei cât de multă ură îi poartă. Heung Su şi Seung Cheung realizează că Regele va avea în ***ând necazuri şi că trebuie să acţioneze. Intre timp domniţa şi bunica ei sunt din nou torturate sub provirile lui Gye Baek care încă nu poate să intervină. Femeia care a avut grijă de Eun Go moare. Domniţa este eliberată, dar este ameninţată că va fi ucisă odată cu Regele.


  Atacul asupra Palatului a început. Gye Baek aleargă disperat pentru a-l salva pe Mu. Grupul Wi Je ucide tot ceea ce întâlneşte în cale şi ajung la o luptă directă cu Regele care îşi cunoaşte atacatorul. Suveranul este rănit destul de grav, dar nu moare. Gye Baek îşi face apariţia şi acum luptă fără reţinere cu liderul grupului de criminali care i-a distrus viaţa. Într-un final, reuşeşte să-l ucidă, însă starea de sănătate a Regelui se agravează şi pare că totul s-a sfârşit.
  Pentru Regină, lovitura de stat a reuşit. În Palat se vorbeşte despre asasinii care l-au omorât pe Rege şi chiar Regina ordonă ca persoanele care nu l-au apărat pe Rege să fie ucise. Primul Ministru însă se arată îngăduitor cu viaţa lor în schimbul tăcerii. Uija este foarte îngrijorat de ultimele evenimente, iar vestea că tatăl său a murit crează confuzie în rândul tuturor. Heung Su nu înţelege nimic, mai ales că Gye Baek ar fi fost acolo pentru a-l apăra. Dar tocmai el le confirmă moartea. La Palat confuzia este mare în rândul nobililor care îi erau partizani Regelui. Medicul regal confirmă că Regele a avut un atac de cord şi Regina ordonă doliul naţional. Gyo Gi va trebui să se ocupe de ceremonii. Asta înseamnă că el este cel care va urma la tron. Prinţul acţionează de data aceasta mai precaut, dar pentru Mun Geun par să vină vremuri mai bune.


  Toată familia regală se întruneşte la înmormântarea Regelui Mu. Alaiul pleacă pe străzi. Deodată toţi sunt surprinşi să-l vadă viu pe Rege. Sa Taek Bi priveşte uimită mai ales atunci când vede cine îi pune sabia la gât pentru a fi arestată. Gye Baek îndeplinise de fapt misiunea Regelui care îşi înscenase propria moarte luând un medicament ce îl ţinuse ca mort timp de trei zile. Împreună cu prietenii şi aliaţii săi, sub atenta supraveghere a Prinţului Uija, şi ajutaţi de armata ce o antrenase în secret, acum puteau prelua puterea în numele Regelui. Încrezător în noua lume ce se va crea, Gye Baek îi convinsese pe oameni să lupte pentru cauza Prinţului Uija impunându-se ca un lider. Totul fusese minuţios coordonat de el.


  După ce familia Sa Taek Bi a fost anihilată, tânărul merge să-şi salveze femeia iubită ce zăcuse închisă atâta timp. Regina stă singură aşteptând verdictul. Apariţia celui care ar fi trebuit să o apere o tulbură din nou. Sa Taek Bi e încă convinsă că trupele fidele din afara Palatului o vor salva. Şi îi oferă lui Gye Baek şansa de a se salva. Însă pentru el a venit vremea să-i spună şi Reginei cine este cu adevărat şi care este de fapt lupta lui. În calitate de fiu a lui Mu Jin nu poate decât să ducă mai departe mesajul tatălui său.

  Sa Taek Bi retrăieşte clipele în care a fost alături de generalul iubit. E decisă să se sinucidă, insă Uija care apare pe neaşteptate nu este de acord. El vrea să o vadă suferind şi e pregătit să o ucidă. Gye Baek se pune în calea sabiei sale şi se declară dezamăgit de Prinţ. Uija nu are puterea de a merge până la capăt.

  Sa Taek Bi e pregătită să plece de la Palat pentru totdeauna. Nu înainte de a se revedea cu Eun Go căreaia îi vorbeşte făcându-i parcă o premoniţie despre ceea ce va urma tocmai pentru că seamănă atât de mult cu ea. Nu uită să-i reproşeze şi Regelui că el este singurul vinovat pentru că s-a ajuns aici iubind o femeie din Silla. Supremaţia familiei Sa Taek a luat oficial sfârşit şi pentru Gye Baek acum este începutul unei noi vieţi, a unor vremuri mai bune. Dar oare gelozia lui Uija care îl priveşte cui îi vorbeşte duios domniţei îl va ajuta?

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:53 pm