FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 49

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 22
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 49 Empty Episodul 49

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Joi Sept 29, 2011 12:43 am

  Sang-ok se intalneste cu Da-nyung, Park Joo-myung si d-l Hwang in inchisoare. Auzind ca si ei vor fi reinvestigati, seful Mansang ii incurajeaza spunandu-le ca regele cere ca aceste anchete sa aiba loc deoarece vrea sa-i ajute pe cei acuzati pe nedrept.
  Desi au reusit sa le fie de mare folos oficialilor si tarii, onorand comanda de ginseng rosu a chinezilor, Doo-kwan este sigur ca eliberarea lui Sang-ok nu va fi un lucru usor deoarece acesta a marturisit ca stia ca Hong Dae-soo era un rebel.

  Fostii negustori Songsang sunt interogati. Da-nyung le spune oficialilor ca ea nu stia cine era defapt Hong Dae-soo si ca parea un om cumsecade care cerea bani pentru a-si ajuta oamenii. Park Joo-myung il recunoaste pe Yoon Jeong-ho dintr-o calatorie spre China, si folosindu-se de credibilitatea pe care o are (sau cel putin o avea) in mijlocul negustorilor, il roaga sa le faca dreptate deoarece ei nu ar fi colaborat nicodata cu rebelii.
  Au loc mai multe discutii contradictorii intre Yoon Jeong-ho si Park Jong-gyeong. Chiar si in fata regelui aceasta disputa continua, insa conducatorul tarii se considera vinovat de revolta si le spune ca daca nu le va reda acestor oameni libertatea, poporul il va uri si mai mult. Ii cere lui Yoon Jeong-ho sa investigheze cu atentie.

  Jeong Chi-soo merge la Park Jong-gyeong cu mita pentru a-i cere sa-l execute pe Sang-ok si sa se asigure ca Da-nyung, Park Joo-myung si d-l Hwang raman inchisi. Politicianul refuza sa ia banii si ii spune ca nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu el. Seful Mansang si Seok-joo decid sa-l santajeze pe oficial. Acestia au un registru in care au notate toti banii dati ca mita politicienilor si ameninta sa le arate autoritatilor paginile in care numele lui Park Jong-gyeong figureaza.
  Songsang sunt asaltati de garzile care au fost trimise pentru a verifica documentele clanului deoarece cineva i-a acuzat de frauda. Seok-joo afla ca Park Jong-gyeong se afla in spatele acestei fapte, si impreuna cu Chi-soo, decide sa riposteze. Ei ii trimit lui Jang Myung-gook registrul Songsang in care au trecute toate sumele date ca mita lui Park Jong-gyeong. Regele cere ca acesta sa fie demis.
  Conducatorul tarii ordona eliberarea lui Lim Sang-ok, si cum oamenii lui Park Jong-gyeong nu se mai pot opune dupa ce acesta a fost indepartat din guvern, seful Mansang este pus in libertate.

  Sang-ok este asteptat afara de negustorii sai credinciosi care au fost ingrijorati din cauza lui. Da-nyung, Park Joo-myung si f-l Hwang sunt si ei eliberati. Se saluta, Sang-ok ii invita la el, insa ei refuza, deoarece trebuie sa se intoarca la mina.
  Acasa, Mi-geum ii povesteste lui Sang-ok de visul pe care l-a avut si de interpretarea ei a acestui vis: ea crede ca fiul lor va deveni o persoana importanta in Joseon.

  Cativa negustori Songsang care l-au tradat pe Park Joo-myung se intorc la acesta pentru a-si cere iertare si pentru a-l ruga pe fosta capetenie sa se intoarca la conducere. Seok-joo si Chi-soo afla de aceasta intamplare. Intre cei doi are loc o discutie aprinsa deoarece Seok-joo vrea ca Park Joo-myung sa fie ucis, iar conducatorul Songsang nu este de acord cu acest lucru.
  Sang-ok se intalneste cu Park Joo-myung si se ofera sa-l ajute sa revina la carma Songsang-ului. Fostul sef refuza deoarece ii este si asa indatorat acestuia si vrea sa incerce prin forte proprii.

  Guvernatorul Gwaksan-ului vrea sa construiasca un pod peste un rau si un baraj pentru a-i ajuta pe oameni sa treaca mai usor peste efectele secetei.
  Park Joo-myung si d-l Hwang merg sa la o intrunire cu niste negustori Songsang. Seok-joo isi trimite oamenii sa-i omoare pe cei doi, fostul sef este ranit, insa apare Jin-han si se lupta cu acestia. Impreuna cu Da-nyung, ei fug la Mansang pentru a se adaposti si pentru a avea grija de Park Joo-myung.
  Sang-ok trimite oameni dupa ei pentru a-i aduce in Gwaksan.

  Chi-soo il loveste pe Seok-joo pentru ca i-a incalcat ordinele.
  In Gwaksan, Park Joo-myung se trezeste si ii cere lui Da-nyung sa ii adune pe negustori si sa reinvie Songsang-ul. Tanara este incurajata de Sang-ok si merge la intrunirea negustorilor.
  Intre timp, Sang-ok descopera ca Chi-soo a falsificat cecuri Mansang in valoare de 50 000 nyang pe care le-a dat celor carora le datorau bani.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 12:55 pm