FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 16

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 16

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Sept 18, 2011 6:09 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 16

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Apr 11, 2012 6:47 am

  Gye Baek şi Mun Geun se despart oarecum ca nişte duşmani fără a ştii că de fapt sunt fraţii care altă dată şi-au văzut mama ucisă de grupul Wi Je. Fiul lui Yeon Mun Jin încearcă să afle cine este de partea lor şi cine trebuie înlăturat. Abia acum vedem dorinţa de putere a acestei familii care tinde să devină asemeni celei pe care o înlătură. Yeon Mun Jin doreşte să o ucidă atât pe Regină cât şi pe tatăl ei pentru a putea să-şi întărească autoritatea şi să pregătească drumul pentru accesul la postul de Regină a fiicei lui. O sfătuieşte pe aceasta să se grăbească şi să aibe un fiu ce va fi viitorul Prinţ Moştenitor. Seung Cheong este îngrijorat de uşurinţa derulării planului lor. I se pare că ceva este în neregulă, că undeva pierd ceva din vedere şi începe să se teamă. Pe de altă parte Heung Su nu ezită să-i spună lui Uija că se teme de familia Yeon. Chiar dacă Prinţul îl asigură că asta nu se va întâmpla.

  Uija îi spune domniţei Eun Go că dacă planul nu va reuşi e bine să plece cu Gye Baek cât mai departe pentru a scăpa. Însă nu-şi ascunde uşoara gelozie faţă de prietenul care nu are ochi decât pentru ea. Între timp, planurile sunt gata de a fi puse în aplicare. Regele părăseşte Palatul în timp ce Regina bolnavă veghează. Primul Ministru îşi pune armata în mişcare, dar Gye Baek acţionează având unele suspiciuni în privinţa Reginei. Aflăm că de fapt Sa Taek Bi făcuse un „sacrificiu” cu Ministrul Edictelor Regale pentru a afla care le sunt duşmanii şi a acţiona. Acum Regina îi aşteaptă pe trădători pentru a-i pedepsi. De fapt, prin plecarea Regelui, Palatul va deveni o capcană. Gye Baek îi spune lui Uija despre planul Reginei şi vrea să-l avertizeze şi pe Yeon Mun Jin. Dar este prea târziu! Armata acestuia intră în Palat şi cade în ambuscada Reginei. Realizează cu toţii trădarea Ministrului Edictelor Regale.

  Între timp, în rândul sătenilor se instalează teroarea. Gye Baek încearcă să salveze ce mai poate, în timp ce Regele trebuie să suporte o nouă şi grea înfrângere din partea soţiei. Uija este aşteptat la Palat. Eun Go se scuză că a fost la templu pentru a se ruga şi astfel scapă de o eventuală acuzaţie a surorii sale. Sa Taek Bi e surprinsă să-l vadă la Palat şi pe Victorie care îi este alături. Regina începe judecata lui Yeon Mun Jin şi vrea să afle cine este în spatele acestuia de la el. Chiar dacă nobilul spune că el vrea să fie Rege si să răstoarne familia Sa Taek, un slujitor evidenţiază implicarea lui Uija. O scrisoare cu numele celor ce ar fi trebuit să fie ucişi este dovada clară a vinovăţiei tuturor. Victorie trebuie să ducă la bun final sarcina de a-i ucide pe vinovaţi. Apucă să-i spună uşor lui Yeon Mun Jin că va fiica lui este bine şi va fi în siguranţă cu ei după care îşi duce misiunea la îndeplinire. Din nou inima lui se umple de durere şi se simte vinovat pentru această faptă. Se încurajează pe el şi pe Uija pentru a se ridica din nou şi a găsi o cale de a schimba lumea. Împreună cu prietenii săi decide să pregătească prizonierii şi sătenii pentru ca pe viitor să aibă propria lor armată.

  Regina îi raportează Regelui ultimele evenimente şi îl anunţă că ar trebui să fie pedepsiţi şi restul criminalilor, asta însemnând Uija şi soţia lui. Daca vrea să trăiască, Prinţul va trebui să renunţe la Yeon Tae. Sa Taek Bi îi reaminteşte soţului ei promisiunea făcută: aceea de a elimina unul câte unul pe toţi cei pe care el îi iubeşte. Prinţul însă refuză propunerea de abandonare a soţiei în favoare tronului şi e pregătit să moară. Însă Regele îi aminteşte de sacrificiul celor care au căzut pentru el. Uija revine alături de Gye Baek şi prietenii acestuia sperând într-un sfat. Şi găseşte soluţia. Împreună cu soţia lui ia decizia de a se retrage pentru totdeauna la mănăstire. Gyo Gi are cale liberă la tronul Baekje în timp ce fratele său a devenit călugăr. Regina este însă suspicioasă.  Reîntâlnindu-se în noua postură cu toţi aliaţii săi, Uija află că acţiunile sale l-au făcut să primească încrederea totală a celui pe care îl consideră ca un frate. Lupul Singuratic îi spune că toate acţiunile sale îi dau garanţia că el va deveni un Rege bun şi abia acum înţelege gestul tatălui său. Pentru prima dată, Gye Baek îi jură credinţă Prinţului. Şi alături de el şi Seung Chung şi Heung Su. Toţi patru fac un jurământ prin care devin fraţi de sânge. Uija jură că nu va fi un tiran şi va trăi doar pentru bunăstarea oamenilor. Toţi jură că se vor dedica ţării fără a avea dorinţa de putere. În timp ce rostesc cuvintele promisiunii amintirile dureroase revin în mintea tuturor. Jurământul a fost pecetluit cu sânge.  Eun Go este dusă de bunica ei la vrăjitoarea Sinyeo care deja prevesteşte gloria pe care o va dobândi Baekje prin faptul că acum cele trei stele s-au unit. Eun Go o priveşte neînţelegând nimic. Yeon Tae se instalează la templu şi află aşteaptă un copil. Uija e trist gândindu-se la soarta pe care ar putea să o aibă micuţul şi îi cere ajutor mamei sale. Timpul trece şi pentru soţia lui este tot mai greu să ascundă sarcina. Regele se simte tot mai singur fără fiul său aproape. Gye Baek a început în secret antrenarea armatei mult dorite. Viaţa pare să-şi urmeze cursul normal. Oamenii simpli se bucură de viaţă pentru că au mâncare. Ah Yu tânăra care altădată îl salvase pe Gye Baek devinde indispensabilă în ceea ce priveşte îngrijirea copiilor din sat, iar Gye Baek o admiră tot mai mult. Uija poartă acum numele de Myeong Jin, iar soţia lui Hye Dang. Unchiul domniţei le asigură alimente necesare.

  Regina vrea să afle cine a atacat grupul Wi Je şi de ce în rândul poporului s-a răspândit zvonul că ei ar ataca oamenii de rând. E surprinsă că încă nu se ştie cine au fost atacatorii grupului. Mun Geun devine tot mai agresiv în relaţia cu „subalternii” săi în dorinţa de răzbunare a familiei sale. Aflăm că de fapt el pusese la cale planul cu aşa-zişii membri ai bandei. Aceştia sunt descoperiţi de Gye Baek care îşi dă seama că persoana din faţa lui, care vorbeşte atât de mult, nu este altcineva decât cel care era autorul moral al morţii mamei sale vitrege, dar nu zice nimic. Regina este pregătită de ceremoniile Dharma şi vrea să meargă chiar la templul unde este călugăr Uija. Este un moment nepotrivit deaorece a sosit clipa în care soţia Prinţului trebuie să nască. Eun Go se teme că toţi ar putea avea probleme.

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:16 am