FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 14

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 14

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Sept 18, 2011 6:08 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 14

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Apr 11, 2012 6:33 am

  Planul de evadare a lui Gye Baek, Seung Cheong şi Uija a reuşit, dar viaţa lor este în pericol deoarece sunt atent urmăriţi de grupul Wi Je. Într-un final Gye Baek rămâne pentru a se lupta singur cu atacatorii lăsându-i pe toţi să scape. Tânărul e grav rănit de urmăritorii din rândul armatei, în timp ce Prinţul şi prizonierii sunt urmăriţi de grupul Wi Je. Ceaţa e prieten nevoiaşilor care ajung în final în satul unde îşi vor găsi salvarea şi sunt întâmpinaţi de Heung Su. Acesta le spune că au venit în satul unde fiecare este Rege şi se bucură de revederea cu vechiul său prieten, Seung Cheong. Toată lumea este veselă, dar Gye Baek este în stare gravă undeva în pădure.


  Regele e revoltat de incapacitatea Primului Ministru de a ţine în frâu situaţia şi îl consideră complice la tot. Sa Taek Bi îşi vede şi ea planurile date peste cap şi e convinsă că Uija este ajutat de cineva să scape printr-o tactică bine pusă la cale. Între timp însă, deşi toţi sunt îngrijoraţi de absenţa lui Gye Baek, acesta este găsit de o copilă, readus la viaţă şi condus la prietenii care îl aşteptau nerăbdători. Domniţa se bucură să-l vadă atât de dornic de viaţă şi se bucură doar văsându-l mâncând. Stând la masă îl îndeamnă să ia exemplul oamenilor simpli şi să-şi dorească să trăiască. Însă Gye Baek nu înţelege de ce el ar trebuie să fie bine, iar ea să sufere. Domniţa îi promite că într-o zi ea va fi motivul pentru ca el să trăiască. Uija îi ascultă şi îi priveşte de departe. Mai târziu, discutând ca între prieteni, Prinţul realizează că şi-ar dori să facă un Baekje la fel ca acest sat. Un loc unde oamenii muncesc şi au încredere unii în alţii, unde toţi sunt egali şi fericiţi. Pentru asta are nevoie de ajutorul tuturor: a lui Seung Cheong, Heung Su, Gye Baek şi Eun Go. Domniţa e fericită să audă asta şi vrea să-l ajute. Gye Baek însă trebuie să se gândească.

  Între timp, Mun Geun trebuie să ia o decizie în ceea ce priveşte propunerea de a-l ucide pe Uija. Îi cere sprijinul lui Mok Gae pentru reuşită. Uija revine la Palat şi încearcă să-l mintă pe Rege în legătură cu cele întâmplate. Are loc o nouă discuţie între fiul care îşi detestă tatăl şi nu ezită să-l acuze din nou. Unchiul domniţei nu înţelege de ce Uija este atât de mult ajutat de grupul lor de negustori şi se teme că vor avea probleme.
  Regina îi cere surorii ei să-l urmărească atent pe Uija şi să afle cine îl ajută. Sa Taek Bi bănuieşte că în spatele lui este Yeom Mu Jin. Gye Baek revine la vechiul prieten al tatălui său şi află despre o competiţie ce se va desfăşura la Palat. Văzând săbiile confecţionate de acesta se gândeşte deja la ce să facă.

  Se apropie ziua nunţii lui Uija şi acesta este îngrijorat. Nu ştie dacă viaţa lui alături de Tae Yeon va fi una liniştită. O roagă pe domniţă, cu care se întâlneşte în secret, să nu fie ca el şi să se căsătorească cu cineva pe care îl iubeşte. Este trist, dar trebuie să meargă mai departe. Ziua nunţii a venit şi perioada de burlăcie a luat sfârşit.


  Gye Baek şi Seung Cheong vor să aducă rudele foştilor prizonieri în satul unde pot trăi liniştiţi, dar află cu stupoare că toţi au fost ucişi de forţele guvernamentale. Femei, bătrâni şi copii cu toţii au avut aceeaşi soartă nemiloasă şi durerea revine în rândul foştilor prizonieri. Gye Baek nu ştie cine ar putea schimba lumea în aceste condiţii, dar în sfârşit simte că el ar putea da sens vieţii sale. Acum e decis să găsească o cale de a reveni în Palat. Eun Go şi Uija nu îl pot opri pentru că tânărul în sfârşit ştie ce drum vrea să urmeze. Lupul Singuratic va trebui să ia parte la întrecerea de arte marţiale şi să fie selectat printre cei mai buni. Dintre cei opt finalişti va fi ales unul singur ce va primi o sabie de la Regele Mu. Gye Baek ajunge în finala de doi şi, în timp ce se luptă cu adversarul său, Regele parcă îl revede pe Mu Jin în mişcările sale. Amintiri din vremurile când se duela cu acesta îi sunt acum vii, după mulţi ani.  Sub numele de Victorie, Gye Baek câştigă întrecerea şi sabia Regelui. Mu ar dori să afle mai multe despre el şi de ce ar dorit să câştige. Tânărul spune că a făcut totul pentru a o putea apăra pe Regină, astfel că învinsul său este numit în garda Regelui. Sa Taek Bi îl refuză iniţial, dar având o bănuială, îi dă să bea un ceai. La fel ca tatăl său cândva, Gye Baek îl bea fără a sta pe gânduri, deşi era fierbinte. Regina rememorează clipa când acelaşi lucru se întâmpla cu Mu Jin, dar nu îşi dă seama de identitatea reală a tânărului.


  După o perioadă de gândire, decide să-l ia cu ea pe Victorie în drum spre reşedinţa Primului Ministru. Nu uită să-şi orchestreze chiar un atac asuprta ei şi Gye Baek se evidenţiază câştigându-i încrederea. Planul lui şi al domniţei funcţionează. Regina încearcă să-şi convingă tatăl să scape pentru totdeauna de Ministrul de externe deşi acesta îl ţine ascuns pentru a-l scăpa de furia Regelui. Eun Go ascultă discuţia şi îşi pune oamenii să-l găsească în secret. Şi grupul Wi Je este pe urmele lui.

  Gong Cheol ajunge în mâna poporului şi apoi este arestat de Ministrul Justiţiei. Regina este îngrijorată de această veste neaşteptată şi se teme că prizonierul va vorbi. Ştie că trebuie să scape de el înainte de a spune ceva. Ministrul Justiţiei îi spune Reginei cum decurge ancheta, iar aceasta se enervează văzând evoluţia lucrurilor. Îi cere surorii sale să o ajute şi Eun Go îi arată zmeul care a fost aruncat în sprijinul prizonierilor. Pornind de la ceea ce scrie pe el, domniţa îi spune că oamenii o cred pe ea şi pe miniştrii vinovaţi de toate şi îl iubesc pe Rege. O roagă pe Sa Taek Bi să găsească o cale prin care să aducă liniştea, dar fără a se certa cu tatăl ei. Regina însă e pregătită să mai sacrifice viaţa cuiva pentru a-şi asigura liniştea la Palat. Se foloseşte de prilej pentru a-i da o primă misiune lui Victorie.

   Acum este: Lun Iun 18, 2018 4:06 pm