FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 12

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 12

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Sept 18, 2011 6:05 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 12

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Apr 11, 2012 6:29 am

  Gye Baek şi Eun Go vizitează mormântul mamei tânărului şi discută despre viitorul acestuia. Domniţa îl roagă să nu se gândească la răzbunare şi să-i lase pe ea şi Uija să facă asta. Gye Baek crede însă în forţa sabiei sale, dar domniţa îl atenţionează că realitatea este mult mai dură şi îi spune că mai bine ar fi rămas în Gajam. Nervos, tânărul îi dă înapoi medalionul şi astfel inima sa. Revine la vechiul prieten al tatălui său de unde trebuie să înceapă o nouă viaţă. La casa familiei Yeom Si este agitaţie din cauza refuzului lui Uija de a accepta o funcţie echivalentă aproape cu cea de Prinţ Moştenitor. Yeom Mu Jin îşi sfătuieşte fiica să fie tăcută şi să-l trateze ca şi până cum pe Uija pentru că într-o zi ea va fi Regină şi soţia lui. Între timp, negustorul cel fals află şi cine este de fapt „Aruncă”. Este Mun Geun fratele cel mare a lui Gye Baek care acum nu se mai teme de nimeni. Uija se întâlneşte cu prietenul său şi primeşte vestea că acesta ar dori să se retragă departe lăsând pe umerii lui problema răzbunării.

  Gyo Gi merge la sediul grupului Wi Je pentru a le cere socoteală că a fost umilit de fratele său în ultimul război. Îi solicită liderului grupului să-l ucidă pe Uija, dar acesta refuză spunând că nu acţionează decât la ordinul Reginei. Între timp, Gye Baek şi Uija petrec o seară împreună rememorând alte momente trăite alături de tatăl său. Regina îi cere insistent domniţei să ia o decizie în ceea ce priveşte propunerea de a-i deveni soră. Argumentele că nu ar fi potrivită pentru asta nu o ajută pe Eun Go, ci mai degrabă o forţează ca în final să accepte.  Pentru prima dată după mulţi ani, Prinţul Uija are curajul de a dormi cu cineva în aceeaşi cameră. Peste noapte, Gye Baek se ridică şi ia sabia Prinţului decis să îşi ducă la bun sfârşit răzbunarea şi să o ucidă pe Sa Taek Bi. Este oprit de Eun Go care îl ceartă pentru modul prostesc în care acţionează. Domniţa încearcă să-i explice că răzbunarea nu se încheie prin uciderea Reginei, că nu asta este rezolvarea. Răzbunarea este anihilarea unui clan puternic, pas cu pas, aşa cum ar fi dorit şi tatăl său. Prinţul îşi face apariţia dorind să-l înţeleagă. Amândoi sunt însă surprinşi de decizia domniţei de a deveni membră a familiei Sa Taek pentru că sunt conştienţi cât de multă suferinţă îi aduce asta. Ar dori să o oprească, dar ştiu că nu mai pot face nimic. Mai mult tânăra e decisă să facă orice pentru a-şi duce la îndeplinire planul.Tatăl Reginei, Jeok Deok, simte că ceva este în neregulă cu viitoarea fiică, dar Sa Taek Bi îl linişteşte. În rândul grupului de negustori pe care îl conduce este nelinişte pentru că toţi aveau încredere în ea. Eun Go dă noi responsabilităţi fiecăruia. Gye Baek încă nu poate accepta că femeia în care are atât de multă încredere va intra în casa duşmanului ţi încă îi este greu să accepte.
  Domniţa părăseşte casa familiei sale şi este mutată, cu tot respectul cuvenit surorii Reginei, la Palat, în timp ce Gye Baek o priveşte de la distanţă. Ploaia care cade evidenţiază şi mai mult ce este în sufletul celor doi. Tânărul urmează de la distanţă parcă protejându-i drumul. Eun Go îl vede şi decide să găsească o cale pentru a-i vorbi. Ştie că el o înţelege şi că îi simte suferina. Momentele emoţionante dintre cei doi sub stropii de ploaie care parcă să nu se mai opreşte au şi o concluzie a lui Gye Baek: ei sunt nevoiţi să sufere pentru păcatele părinţilor. Dar la fel ca vremea este şi viaţa: după o ploaie puternică apare în sfârşit soarele. Colierul domniţei revine la stăpânul de drept. La fel ca şi inima celor doi.  Între timp, Gyo Gi îl vizitează pe Mun Geun pentru a-i cere să-l ucidă pe fratele său în schimbul unei sume importante de bani. Yeom Mu Jin are o discuţie cu Heung Su pe tema ultimelor întâmplări. Cei doi s-au săturat de Regina Sa Taek Bi, dar ştiu că în lupta tăcută cu ea trebuie să dea dovadă de multă diplomaţie. Heung Su presimte că Uija nu ar fi un Rege prea blând, ci din contră foarte dur. Tânărul se pregăteşte să se facă nevăzut o vreme, dar înainte de asta îl sfătuieşte pe nobil să îl caute pe Seung Chung (fostul lider al sclavilor) care îi fusese cândva coleg şi acum i-ar putea fi de un real folos. Lupul Singuratic se întoarce în rândul colegilor. Din cauza durerii aproape că nu mai vede ce este în jurul lui, iar Seung Cheong nu înţelege cum poate un om ca el să simtă fiorii dragostei. Foştii sclavi primesc orez şi bani, însă nu atât cât li s-a promis şi de o calitate jalnică ceea ce îi nemulţumeşte pe toţi. Gye Baek reacţionează pentru a-şi apăra colegii şi altfel, în mijlocul luptei generate, mor atât soldaţi, cât şi nevoiaşi. Lupul Singuratic e revoltat, dar Seung Cheong este vizibil îngrijorat.

  Între timp, Eun Go îşi ia in serios statutul de membră a familiei Sa Taek şi are o discuţie cu noul său tată. Primeşte funcţia de şef al farmaciei regale. Rămasă singură îşi dă seama că îi va fi greu în noua postură şi că doar ajutorul divin al părinţilor ei o vor ajuta să reziste. Gye Baek începe să se impună ca un adevărat lider şi în urma revoltei foştilor sclavi le câştigă respectul acestora. Cu toţii constată că acum, din nişte eroi au devenit sclavi ai Baekje, ţara lor. Însă Lupul Singuratic e pregătit să-şi salveze oamenii şi să rămână singur împotriva furiei armatei regale. În timp ce ieşea de la templu unde se rugaseră împreună, familia regală află despre revolta foştilor sclavi din Gajam. Regina cere suprimarea revoltei de teamă că ar putea fi afectată întreaga capitală, iar Regele este obligat să fie de acord. Uija şi Eun Go devin îngrijoraţi când află că liderul răsculaţilor este chiar prietenul lor. Prinţul se îndreaptă spre cartierul răsculaţilor. Armata e pregătită să atace dacă va primi ordinul, dar şi Gye Baek îşi organizează puţinii oameni bine. Împreună cu Seung Cheong decide să ia ostatică acea persoană „sus pusă” ce va veni pentru a găsi o cale de a salva cât mai mulţi oameni. Între timp, armata primeşte ordinul de a acţiona imediat, dar apariţia Prinţului Uija opreşte ofensiva. Gye Baek îşi ia prietenul prizonier…

   Acum este: Mar Apr 24, 2018 1:38 pm