FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 9

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 9

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Aug 29, 2011 11:59 pm

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 9

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Sam Apr 07, 2012 2:46 am

  La propunerea Prinţului Gyo Gi, Regele Mu acceptă ca războiului cu Silla, pentru oraşul Gajamseong să fie condus de cei doi fii ai săi care, astfel trebuie să se întreacă în lupta pentru supremaţie. Gye Baek află şi are o ieşire violentă care îl pune pe gânduri pe Generalul Yu Shin.
  Au trecut trei luni şi îl găsim pe tânărul nostru de data aceasta ca prizonier al Silla. Sclavii discută despre bătălia de la Gajam. Generalul Eun Sang îl cheamă pe unul dintre sclavi, Baek Pa, pentru a discuta depre lipsa de apă. Este nevoie ca toţi oamenii să fie mobilizaţi pentru săparea unor puţuri. Există şi temeri că în rândul sclavilor ar fi spioni ai Silla deşi ei nu erau altceva decât cetăţeni Baekje. Cei doi doi Prinţi se îndreaptă spre câmpul de luptă în timp ce Eun Go e pregătită să-i sprijine cu hrana necesară soldaţilor.

  Im Ja, unchiul domniţei îşi face apariţia aducând cu el noi veşti şi mirodenii din India, medicamente din Persia şi mai ales veşti despre evoluţia medicinei. Aflăm despre descoperirile uluitoare în acest domeniu. Regina e fericită să aibă o astfel de colaboratoare şi un sprijin pentru fiul său, în Eun Go. În semn de recunoştinţă şi ca o apreciere a încrederii, Regina îi propune domniţei să devină fiica adoptivă a tatălui său, şi astfel, sora ei vitregă. Domniţa se gândeşte, dar pentru mătuşa ei este o veste bună, o confirmare a previziunilor ei încă de când era o mică stea în braţele temătoare ale mamei ei.


  Caravana se pregăteşte de plecare, pe câmpul de luptă trebuie să fie îndeajuns de multe provizii pentru susţinerea armatei. Eun Go va însoţi proviziile împreună cu unchiul său. Cei doi Prinţi ajung în sfârşit în mijlocul armatei principale. Gyo Gi îşi arată din nou superioritatea şi încearcă să se impună în faţa Generalilor şi a fratelui său umilindu-l în faţa celorlalţi. Tot Prinţul cel mic merge şi la tabăra Generalului Yu Shin. Legat, Gye Baek este adus pentru a fi pregătit să se lupte cu Prinţul. Tânărul are în gând doar setea de răzbunare. Urmează însă o primă luptă intensă în Kim Yu Shin şi Gyo Gi. Generalul Silla duce o luptă strategică pentru a afla care sunt calităţile tânărului după care şi îl trimite pe Gye Baek să-l înlocuiască în faţa lui Uija. Amintiri dureroase ies la iveală pas cu pas în timp ce ajunge faţă în faţă cu Prinţul ce i-a fost altă dată ca un frate. Îşi adversaul în ochi parcă nevenindu-i să creadă că a sosit clipa.

  Prinţul este doborât rapid de furia acumulată a tânărului şi când era la un pas de a afla cine este generalii Baekje sar în apărarea Prinţului. Însă Uija simte că acel urlet de durere, acei ochi, parcă îi mai văzuse cândva. Pe de altă parte Kim Yu Shin este aspru certat pentru că şi-a permis să lase un sclav Baekje să lupte împotriva Prinţului ţării sale. De fapt, nici Yu Shin nu îi poate înţelege nevoia de răzbunare a tânărului.
  Între timp, în tabăra Baekje un „ajutor” neaşteptat vine din partea unui consilier de război pentru Prinţul Uija. Sub pretextul că vrea să-l ajute în lupta lui cu Prinţul Gyo Gi, negustorul aduce cu el un leac din Tang care ar putea fi de folos pentru a creşte rezistenţa soldaţilor pe câmpul de luptă, în sensul că ar putea nu obosească atât de repede. Prinţul ar dori să încerce medicamentul pe eunucul său. Îşi face apariţia Eun Go care ştie de fapt că ceea ce i se oferise Regelui era un anestezic şi astfel tranzacţia eşuează. Negustorii pornesc spre Silla sperând că acolo vor avea mai mult succes.
  Domniţa îi lasă o hartă secretă pentru a-l sprijini şi speră că el are un plan pentru a se evidenţia. Uija îi povesteşte şi despre incidentul cu tânărul din tabăra Silla a cărui ochi îi păreau cunoscuţi. Are senzaţia că îl cunoaşte pe acel tânăr.


  În acelaşi timp, în tabăra prizonierilor din Silla, nimeni nu înţelege de ce un sclav acţionează pentru uciderea Prinţului ţării sale. Gyo Gi află că fratele său a plecat de unul singur prin zonă şi pune la cale o strategie de ucidere a acestuia. În inspecţia sa, Uija observă lipsa apei într-o zonă în care aceasra ar fi trebuit să fie.
  În scurt timp, Prinţul este înconjurat şi o săgeată otrăvită îl atinge. Prinţul cel mic tocmai se bucura de prezenţa domniţei fiind încrezător că după bătălia ce va urma tronul îi va aparţine. Starea de sănătate a lui Uija este tot mai gravă şi Eun Go încearcă să afle cine i-ar fi putut face rău. Unchiul său observă că săgeata, deşi pare a fi a Silla este de fapt făcută în Baekje. Din păcate otrava folosită este una foarte puternică şi soluţiile de a fi neutralizată nu sunt garantate. Eun Go face tot ceea ce poate să-l salveze pe Prinţul alături de care trebuie să ducă o luptă lungă. Pentru ea, pentru Mujin, pentru Gye Baek el trebuie să trăiască cu orice preţ. Între cei doi au loc momente de apropiere până când Prinţul este din nou inconştient.


  Eun Go suferă la gândul că îşi va pierde şi ultimul aliat, în timp ce slujnica ei ar da orice să-l fi putut apăra. Gye Baek caută o cale de a evada pentru moment, însă prizonierii se tem că dacă se va afla vor avea toţi de suferit din cauza fugii lui. Îmbrăcat în soldat al Silla, Lupul Singuratic se strecoară în afara cetăţii. ***ând ajunge lângă cortul lui Uija unde îi aude vocea domniţei lui cerându-i acestuia să trăiască. Îl aude pe Uija cum regretă inclusiv dispariţia lui şi cât de greu îi este acum. Însă asta nu îl face să fie impresionat şi cuprins de furie e pregătit să îşi ducă la sfârşit răzbunarea…


   Acum este: Lun Iun 18, 2018 4:05 pm