FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 25

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 22
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 25 Empty Episodul 25

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Vin Aug 26, 2011 2:20 am

  La un an dupa evenimentele prezentate in episodul anterior, ne este prezentat Sang-ok lucrand acum pentru Woo Yeo-ran, la cererea lui Hong Deuk-joo.

  Clanul Yoosang este intr-un continuu declin, fiind amenintati de Songsang care se afla in ascensiune. Din aceasta cauza, negustoreasa este de acord cu ideea lui Sang-ok de a merge in regiunea Hwanghae-do in loc de Hamheung. In Hwanghae-do satenii sunt mai instariti, iar ei ar face un profit considerabil daca ar vinde accesorii pentru femei, iar cu banii castigati sa cumpere sandale si panza pe care sa o vanda in Pyongyang. Cu aceasta afacere, ei ar putea sa faca mai multi bani decat in cazul in care ar vinde peste in Hamheung. Multi dintre ceilalti muncitori nu sunt de acord cu ideea tanarului, insa Sang-ok le marturiseste ca afacerile se refera la a folosi angajatii si timpul eficient. Tanarul nu reuseste decat sa le castige antipatia celorlalti muncitori care mai refuza sa care marfa daca Sang-ok ramane prin preajma.

  Problemele acestuia clan, dupa cum spune si Sang-ok, sunt: lipsa depunerii unui efort pentru a extinde afacerea, faptul ca nu este folosita eficient forta de munca, atasamentul fata cu trecutul si refuzul de a incerca ceva nou.

  Calatoria si afacerile din Hwanghae-do decurg conform planului, iar Sang-ok castiga respectul si admiratia celorlalti angajati. Woo Yeo-ran ii propune sa o insoteasca in Yanjing, insa tanarul ii marturiseste ca vrea sa se intoarca in Uiju, spunand ca este datoria sa restabileasca afacerile Mansang.

  Sang-ok se reintoarce acasa, spre regretul negustoresei Woo Yeo-ran. Aici, el gaseste un port cu o viata economica activa, chinezii primind din nou permisiunea de a debarca. O vede de la departare pe Da-nyung, insa ea nu il observa. Aprope totul este schimbat, exceptand oamenii: trupa de muzicieni impreuna cu familia il intampina pe tanar cu mult drag.

  El afla de la Sam-bo (care este falit acum) ca majoritatea negustorilor au inceput noi afaceri dar fara sa aiba succes. De asemenea, Sam-bo ii spune ca nimeni nu stie nimic despre Doo-kwan sau despre Hong Deuk-joo, care a disparut fara un cuvant. Mi-geum are grija de mama sa care acum este bolnava din cauza plecarii sotului, de aceea Sang-ok ii cere mamei sale sa le ajute pe cele doua. Tanarul pleaca la templu pentru o vreme pentru a se odihni si a reflecta.
  Chae-yeon lucreaza pentru Park Joo-myung in Sangdo, oferind reprezentatii la petrecerile organizate de acesta.

  Da-nyung da de urma lui Sang-ok, il priveste de la departare, insa nu indrazneste sa-i vorbeasca. In timp ce ea pleaca, Woo Yeo-ran soseste si ii spune ca a vazut-o pe fiica lui Park Joo-myung. Asa ca, tanarul fuge in cautarea fetei.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 11:57 am