FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 22

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 22
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 22 Empty Episodul 22

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Aug 22, 2011 6:48 am

  Ingandurata, Da-nyung nu stie ce sa faca: sa mearga sa-l intalneasca pe Sang-ok, sau sa-l lase singur sa o astepte, ca data trecuta. In final, ea merge la intalnire si afla de la tanar ca acesta a inceput sa o placa inca din momentul in care s-au vazut pentru prima data, cand el a fost talmaciul din afacerea cu ginsengul vandut chinezilor. Totusi, el marturiseste ca dupa ce a fost inchis, relatia tensionata cu tatal acesteia a facut ca sentimentele pentru fata sa nu mai evolueze. Sang-ok ii spune ca din cauza urii pentru Park Joo-myung el a incercat din rasputeri sa o uite pe fata, insa nu a reusit: si-a dat seama ca desi il uraste pe tatal acesteia, pentru ea simte ceva cu totul diferit. El credea ca destinul a vrut ca el sa se indragosteasca de tanara, iar cand aceasta a dat dovada de curaj marturisindu-i ca-l iubeste, Sang-ok a decis sa nu-si mai ascunda sentimentele fata de ea din cauza trecutului dureros. Da-nyung il intrerupe, spunandu-i ca iubind-o, durerea lui va fi tot mai mare si ca nu merita dragostea lui. El incearca sa o opreasca, dar fata fuge.
  Reprezentantii Mansang afla ca loturile pe care ei le vor transporta si comercializa in China sunt mai mici decat cele ale altor clanuri de negustori din cauza ca se stie ca Mansang-ii trec printr-o perioada mai dificila.

  Jeong Chi-soo se intoarce la resedinta Songsang pentru a-l informa pe Park Joo-myung ca afacerile au decurs bine in Zhongjiang si ca marfa lor este cautata pe piata neagra de acolo. De aceasta succesul acestei afaceri afla si cei din Mansang, iar Hong Deuk-joo isi da seama ca cei din Songsang urmaresc sa taie legaturile clanului rival cu China. Capetenia incearca sa-l induplece pe guvernator sa-i lase sa faca afaceri cu chinezii in port, insa oficialul refuza categoric.
  Doo-kwang il instiinteaza pe Hong Deuk-joo ca doamna Woo Yeo-ran din clanul de negustori Yoosang din orasul Pyeongyang s-a intalnit cu cei din Songsang nu pentru a face o afacere, ci pentru a le reprosa ca din cauza tacticii lui Jeong Chi-soo de a intra in piata neagra din Zhongjiang, negustorii sai au de suferit.

  Capetenia Mansang se intalneste in secret cu Woo Yeo-ran si ii cere sa-i dea lui lotul pe care oamenii ei ar trebui sa-l transporte in China, promitandu-i un profit bun. Ea ii spune ca-i va da un raspuns imediat ce discuta aceasta chestiune cu fratele sau.

  Sotia lui Hong Deuk-joo ii marturiseste acestuia ca Mi-geum s-a intalnit cu Jeong Chi-soo, si ca nu poate sa il uite pe acesta. Isi intreaba sotul pe ce tanar are in minte pentru fiica lor, iar capetenia Mansang ii raspunde hotarat: pe actualul secretar, Lim Sang-ok. Mi-geum aude conversatia celor doi si isi aduce aminte de vorbele fostului secretar, care ii spunea ca dragostea pentru el o va face doar sa sufere mai mult.
  Chae-yeon si familia Lim afla de planurile lui Hong Deuk-joo de a o marita pe fiica sa cu Sang-ok, insa niciunul nu e incantat de aceasta idee.

  Yoosang accepta sa le dea celor din Mansang lotul lor pentru China, la fel si alt clan, Gyeongsang. Sang-ok priveste cu ochi sceptici toate aceste planuri ale lui Hong Deuk-joo, ii marturiseste acestuia indoiala sa, iar batranul ii spune la randul sau ca el pariaza tot ce are pe aceasta afacere, fiind chiar nevoit sa imprumute o suma uriasa pe care sa le-o dea clanurilor ce i-au cedat loturile lor.

  Doo-kwan ii spune lui Sang-ok ca au primit imprumutul de 25000 nyang, dar ca daca nu vor restitui banii, ei vor trebui sa cedeze drepturile de a comercializa in porturi, precum si de a conduce mai multe magazii. De planurile lor afla si cei din Songsang, a carui capetenie nu vede in aceasta o amenintare, si mai degraba crede ca ei “isi sapa propriul mormant”.

  Clovnii incearca sa treaga granita in China pentru a comercializa diferite obiecte, insa sunt surprinsi sa descopere ca paza este mai intarita ca oricand.
  Sang-ok este trimis la Hanyang pentru a cumpara provizii de orez pentru convoi si pentru a-i strica planurile, Jeong Chi-soo este convins de unul dintre reprezentantii Songsang sa foloseasca metoda clanului Gyeongsang: sa adauge nisip si orez expandat peste orezul cumparat de Sang-ok, dupa care sa arunce apa peste aceste stocuri. Desi ezita la inceput temandu-se ca acest incident nu va face decat sa creasca foametea din zona, Chi-soo accepta, si toate merg cum a fost planuit.

  Hong Deuk-joo si Lim Sang-ok sunt arestati de oficiali din cauza orezului pe care ei urmau sa il comercializeze.

   Acum este: Dum Feb 23, 2020 11:19 am