FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 6

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 6

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mar Aug 09, 2011 8:40 am

  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Re: Episodul 6

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Mar 28, 2012 2:39 am

  Cu ordinul de o sacrifica pe Regină, membrii grupării Wi Je sunt decişi să recupereze registrul asasinatelor şi o atacă, dar este ajutată de Mu Jin şi Sa Taek Bi scapă cu bine. Între timp familia generalului este în pericol. Soţia lui încearcă să scape povestind adevărul, că de fapt ea şi fiul ei Mun Geun nu au o legătură de sânge cu generalul. Dar nu este crezută. Mu Jin şi Regina ajung la poarta de sud a Palatului şi reuşesc să intre cu greu. Sa Taek Bi înţelege în sfârşit cât de minuţios fusese planul acestuia. La fel şi Regele care se îndreaptă spre locul unde altădată băuse ultimul pahar cu Seonhwa.
  Între timp, în familia lui Mu Jin s-a declanşat furtuna. Cei doi fraţi realizează că de fapt nu sunt rude de sânge şi doar o împrejurare a sorţii i-a adus împreună. Aşteptându-l pe Rege, Sa Taek Bi şi Mu Jin îşi reproşează parcă unul altuia că nu au avut şansa de fi alături.

  Dar acum nu e timp decât pentru răzbunare, iar pentru Mu Jin este tot mai greu când îşi dă seama că de cealaltă parte a podului spre Palat familia lui este în pericol. Gye Baek este trimis de liderul Wi Je să recupereze registrul crimelor în schimbul vieţii mamei şi a fratelui său. Gye Baek strigă disperat la tatăl său neînţelegând nimic. Mu Jin vine până la jumătatea podului şi îşi recuperează fiul, dar nu cedează, spre surprinderea tuturor. Soţia lui este ucisă şi cu ultimele puteri îl roagă pe Mun Geun să nu-şi urască tatăl. Chiar dacă e îndurerat, Mu Jin e şi mai dornic de răzbunare.
  Regele şi alaiul său îşi fac apariţia. După mulţi ani are loc o emoţionantă întâlnire între doi vechi prieteni. Registrul crimelor ajunge în sfârşit în mâinile Regelui. Însă Mu nu înţelege nimic din strategia acestuia, de ce a trebuit să o ia pe Sa Taek drept ostatitică. Mu Jin se prăbuşeşte.

  Între timp Regina şi tatăl său au o discuţie dură în care suverana aproape îl umileşte. Până şi gestul de a da drumul acestui registru este parte a unui plan. Regele priveşete îndurerat la dovezile care arată crimele soţiei sale de-a lungul anilor. Generalul Yun Chung este stupefiat când vede registrul pe care i-l arată Regele. Starea de sănătate a lui Mu Jin este tot mai gravă, iar Regele speră să-l salveze. Între timp, medicul care dăduse verdictul morţii subite al ultimilor doi regi este ucis împreună cu familia lui. Cele opt clanuri sunt anunţate de Regină să se întâlnească. Regele este conştient că îi va fi greu să lupte împotriva clanului Sa Taek şi a celorlalţi nobili implicaţi în scandal. Regele ar dori să acţioneze pas cu pas, cu precauţie. Regina îi anticipează deja planurile printre care şi desfiinţarea Consiliului Superior Legislativ şi are dreptate. Sa Taek Bi îşi continuă jocul şi spre suprinderea tatălui ei aparent vrea să-i ofere puterea Regelui. Îi convinge pe liderii celor opt clanuri să nu se prezinte la consiliul anunţat. Astfel, dorinţa de izolare a familiei Sa Taek pare să fi dat greş spre furia Regelui Mu care jură răzbunare.

  Între timp, Gye Baek vrea să-şi înmormânteze mama oferindu-i măcar în ultima clipă haine de mătase bună. Însă banii nu-i ajung şi se umileşte sperând în mila negustorului. Domniţa asistă la tot şi deşi îi este milă. Tânărul îşi plânge mama când domniţa îşi face apariţia aducându-i cele necesare pentru o înmormântare demnă. Prinţul Uija care ajunge şi el la casa fratekui său, ar dori să-i plătească tot, însă Gye Baek refuză. În ciuda furiei trebuie să-l urmeze pe Uija urmaţi şi de Eun Go care îi însoţeşte pentru a-l cunoaşte mai bine pe cel care ar putea prelua cândva tronul Baekje. Când îşi vede tatăl inconştient, Gye Baek ar dori să-l ia acasă, dar este oprit.

  Prinţul Uija vrea să-i ofere daruri domniţei pentru sprijin, dar tânăra refuză. În schimb, spre furia Prinţului, se implică şi mai mult în viaţa lui. Îi cere acestuia permisiunea de a-l trata pe Mu Jin. Gye Baek vede urme pe corpul tatălui său şi înţelege că a fost protejat atâţia ani spre binele lui. Domniţa i se destănuie şi aflăm că este fiica lui Mok Han Byeok cel care fusese cândva declarat pe nedrept spion al Sillei pentru simplul fapt că avusese curajul de a spune adevărul referitor la crimele bandei Wi Je şi nevinovăţia lui Mu Jin. Când era bebeluş, ea şi mama ei fuseseră vânduţi ca sclavi femeii căreia acum îi spunea mătuşă. Gye Baek realizează că toţi ştiau cine este tatăl său, numai el nu şi îşi plânge durerea pe umerii tinerei. Uija îi observă.

  Regele nu înţelege nimic din reacţia soţiei sale. Numărul soldaţilor este mic pentru a se putea împotrivi acesteia, iar atragerea unor noi servitori credincioşi va fi destul de greoaie. Pe de altă parte nici nu-şi poate lua oamenii de încredere de la graniţă pentru că riscul ar fi prea mare. E totuşi conştient că ar trebui să acţioneze primul. Sa Taek Bi se teme că generalul Yun Chung îşi va mobiliza armata şi va acţiona. Regina se gândeşte şi la Mu Jin. Nu ar vrea să moară încă pentru că trebuie să-i mai demonstreze ceva. Între timp, generalul se trezeşte şi îşi îmbrăţişează fiul şi pe Uija. Regele îi mulţumeşte pentru sacrificiul său, pentru liniştea oferită. După multă suferinţă, vechiul prieten vrea să se retragă. Îi redă lui Uija brăţara după care părăseşte Palatul alături de fiul său având credinţa că în viitor vor trăi într-o lume cu pace.


  În timp ce Regele îşi mişcă trupele, Regina revine în Palat şi cei doi adversari au o primă discuţie referitoare la registrul crimelor. Sa Taek Bi arată că nu se teme de Rege şi de aparenta lui siguranţă. Mai mult nu se simte vinovată pentru crimele comise. Mu vrea să-şi pună însă planul în aplicare şi îi cere dizolvarea Consiliului Legislativ Suprem şi anihilarea grupului We Ji în schimbul opririi oricărei anchete asupra familiei sale. Sa Taek Bi îi răspunde punând în joc actul şi sigiliul de Regină. Aparent vrea să se retragă de la Palat şi acceptă condiţiile Regelui. Acesta nu înţelege ce pune la cale soţia lui. Sa Geol îl informează că nu au loc încă mişcări la reşedinţa familie Sa Taek. Mu Jin şi fiul său o îngroapă pe femeia care a avut grijă de ei atâţia ani. Acum poate fi sincer cu fiul său, dar regretă că nu a putut fi un soţ bun. Gye Baek îşi duce tatăl în spate, dar sfârşeşte prin a cădea împreună cu el. Mu Jin îi arată pentru prima dată mişcări adevărate de luptă pe care trebuie să le înveţe pentru a se putea apăra pe viitor. Regina îşi strânge miniştrii şi nobilii la sediul grupului Wi Je. Sa Taek Bi anunţă de decizia de renunţa la titlul de Regină. Mai mult ea o face pe eroina evidenţiind slăbiciunile Regelui şi faptul că ar dori să mute capitala la Geummajo ceea ce ar duce la pierderea statutului tuturor. Sa Taek Bi îşi atinge scopul şi îi face pe nobili să îşi dorească abdicarea Regelui. Pentru început însă le sugerează să-şi arate puterea militară….

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:50 pm