FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 3

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 3

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Aug 01, 2011 9:23 am

  megaupload.com 5R401DAN

  http://www.dramasub.com/korean-drama-gye-baek-episode-3-part-1-30892.html

  După o luptă dură cu banda de ucigaşi We, Mu Jin alege să se arunce în apele mării împreună cu soţia lui conştient că e singura speranţă de a scăpa cu viaţă. Plin de răni Generalul reuşeşte să se salveze şi sprijinit de soţia lui rezistă. Iubirea lor e atât de puternică în ciuda greutăţilor! Trupul Reginei moarte este adus la Palat. Regele Mu îşi plânge soţia mult iubită sperând parcă la o minune. O strigă disperat spunându-i că el este SeoDongYo. Dar este auzit tocmai de concubina lui pe care o acuză de moartea Reginei. Sa Taek Bi continuă însă să o facă pe nevinovata şi îngenunchează în faţa soţului căruia îi spune că e pregătită să se sinucidă dacă el nu are încredere în ea. Reuşeşte încă o dată să-şi convingă Regele. Între timp, Primul Ministru îşi trimite oamenii în căutarea Prinţului Uija pe care trebuie să-l ucidă şi să-l declare vinovat pentru tot pe Generalul Mu Jin. Tânărul merge pierdut pe străzi, prin ploaie, până când, după ce citeşte o scrisoare de la mama sa, decide să revină la Palat.


  Soţia lui Mu Jin se chinuie să dea naştere copilului, în timp ce acesta îşi revine având dureri puternice la mâna stângă. Tânăra reuşeşte cu greu să de-a naştere pruncului, ajutată de o moaşă de ocazie, după care moare din cauza hemoragiei puternice. Nu înainte a afla că a dat naştere unei fete. Generalul a dorit de fapt să-şi facă soţia fericită conştient că nu mai putea fi salvată. Mu Jin îşi ia adio de la Regina lui rămânând singur cu responsabilitatea creşterii băiatului mult iubit.
  La Palat, Prinţul Uija se reface cu greu şi îi reproşează Regelui că nu şi-a respectat promisiunea de a avea grijă de el şi de mama lui. Se simte singur şi fără protecţie în timp ce, Sa Taek, se bucură de o victorie parţială. Sinuciderea Reginei nu este pentru ea tocmai un fapt rău şi crede că va fi în stare să ţină sub control situaţia. O petiţie a unui cărturar, Mok Han Byeok, riscă să devină o problemă pentru concubina regală, aşa că are grijă ca acesta să fie considerat spion. Sa Taek află de vestea aşa-zisei morţii lui Mu Jin şi chiar dacă o doare, vrea să se împace cu ideea.


  Anii trec şi 14 ani mai târziu, în anul 626, îl cunoaştem pe Mun Geum, fratele vitreg a lui Gye Baek vânzând vin „de calitate” pentru a face rost de bani. Gye Baek îşi pierde timpul alături de el încercând să strângă bani pentru a-l ajuta pe tatăl său. Mu Jin pare un om rămas în timp, în amintiri, vinul fiind un bun remediu pentru uitare. Observăm de asemenea că a rămas fără mâna care altădată îi provoca mari dureri.

  O cunoaştem şi pe Eun Go pe care tânărul o place şi face orice să ajungă la ea. El este cel care o serveşte la han şi încearcă să-i ofere cele mai bune ceaiuri. Însă uneori, chiar şi el este păcălit şi asta nu îi place deloc. La fel ca şi tatăl său aflăm că Gye Baek este un tânăr care nu este de acord cu nedreptăţile. Acesta este şi motivul pentru care intră deseori în încurcături. Este însă destul de inteligent pentru a ieşi cu bine şi a arăta că este un lider. În dorinţa lui de a câştiga inima domniţei Eun Go acesta se umileşte în încercarea de a-i demonstra că doar din greşeală ia servit un ceai de proastă calitate. Concluzia lui este că tânăra este o persoană necizelată.

  La Palat îl revedem pe Prinţul Uija mergând în vizită la Regina pentru care îşi face griji. Găsim un tânăr necizelat care mai mult încurcă lucrurile şi pare umil la fel ca şi tatăl său în faţa actualei Regine Sa Taek. Aceasta îl tratează în continuare cu răceală şi continuă să-l vadă ca pe fiul unei duşmance. Prinţul Uija nu se înţelege bine nici cu fratele Gyo Ki. La prima vedere este un Prinţ fără inimă şi din suita lui fac parte foşti deţinuţi care nu pot vorbi şi auzi. Regina nu ştie ce să înţeleagă din atitudinea lui şi se teme să nu fie doar de faţadă. Între timp, un trimis Tang soseşte în regat cu ameninţări la adresa Baekje. Regele ar dori linişte în regat, dar Regina şi tatăl ei sunt dornici ca Baekje să-şi arate forţa.

  Eun Go se pregăteşte să o întâlnească pe Regină cu ocazia aniversării ei pregătindu-i nişte daruri de valoare şi având grijă să fie prima care o felicită. Mu Jin se retrage în băutură alături de fostul său fierar. Îi este încă dor de soţia lui şi vede în fiul său un urmaş al acesteia. Totul îi aminteşte de ea! Nu mai are aproape nici o determinare să trăiască, doar dorinţa secretă de răzbunare. A rămas un luptător desăvârşit care duce la îndeplinire sarcini secrete ce implică uciderea unor persoane. Face totul pentru a ajunge la capul lui Wi Je, cel care practic îi distrusese viaţa. Fiul său experimentează gustul unui vin bun alături de noii să-i prieteni şi aşa cum era de aşteptat gura vorbeşte fără el.

  După prima beţie, tatăl îşi cară fiul beat înţelegându-l. Vorbesc despre dragostea pentru femei, despre cât de greu şi chinuitor poate fi. Tatăl îşi susţine fiul cu vorbe calme şi pline de înţelepciune.
  Regina Sa Taek Bi pune la cale o nouă strategie prin care ziua ei de naştere să se desfăşoare la Palatul Ryo Mun, realizat pentru fosta Regină Seonhwa. Aici ar urma să fie executaţi spioni Silla. Pentru Rege este încă o lovitură dureroasă pe care ştie că nu o poate contracara deşi îl doare. Dragostea pentru fosta Regină nu a dispărut. La vânătoare Gyo Ki demonstrează încă o dată că este asemeni mamei lui, Regina ţării…

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:33 pm